Smashing Summer Arrangement.

  • Prijs: €74,50
  • Duur:

Smashing Summer Arrangement: 

- Maak onbeperkt gebruik van onze gevarieerde sauna faciliteiten
- Voel u thuis terwijl u geniet van een koffie crème, latte macchiato, cappuccino of een kop thee met een lekkere brownie
- Ontspan volledig waarbij u bij binnenkomst kunt kiezen uit één van deze Smashing Summer Treatments. **
- Gun uzelf een zomers tintje op de supersnelbruiner*
- Verwen de inwendige mens met een heerlijke lunch of lichte avondmaaltijd (keuze uit meer dan 15 gerechten!)

Normale prijs: €121,25 .
Speciale Smashing Summer prijs: € 74,50 per persoon. 

--> U kunt dit arrangement uitbreiden met een Smashing Summer Massage van rug, nek en schouders (25 minuten) voor € 25,00 per persoon. (normale prijs € 32,-) 

* Indien u geen gebruik wenst te maken van de supersnelbruiner, kunt u deze kosteloos vervangen door een krachtige watermassage op onze Hydrojet. 
**
 Bij ons smashing Summer Arrangement kunt u een keuze maken tussen verschillende behandelingen zodat u deze dag de reis kunt maken die u graag zou willen en de dag echt zomers kunt ervaren.

~ Océana Body Scrub 55 min
Tijdens dit ritueel mengen verschillende geuren zich met de rijkdom vanuit de oceaan en laten u een zintuiglijke reis maken naar het Verre Oosten.
De huid wordt perfect glad gemaakt en gevoed en geurt na de behandeling naar heerlijke citrus. De bruine suiker met olie textuur geeft een zijdezachte finish en voedt de huid tot in de diepte.
Na de scrub wordt de huid intens gevoed met de Smoothing Cream die de huid weer soepelheid en comfort geeft nadat deze is aangebracht met masserende grepen.

~ Happy Feet Treatment 55 min
Tijdens deze behandeling wordt u meegenomen in de wereld van de Atlantische Oceaan en geniet u van een cosmetische voetverzorging waarbij de nagels geknipt worden en de nagel omgeving weer schoongemaakt en verzorgd wordt. 
De voeten worden geveild en gescrubd en krijgen een herstellend masker. 
Om de voeten helemaal summer proof te maken worden de nagels gelakt met een kleurlak naar keuze uit onze Alessandro ‘’Vegan & zuurstof doorlatende’’ lakken die u ook nog eens mee naar huis krijgt.

~ Lokahi Facial Treatment 55 min
Laat u meenemen naar de Stille Oceaan en ontspan op een van de zonnige eilanden van Polynesië.
Deze zomer Facial bevat een zachte reiniging met daarna een dieptepeeling, die cel vernieuwend en stimulerend werkt.
Vervolgens worden de wenkbrauwen weer mooie in model gebracht waarna u gaat genieten van een Lomi-Lomi gezichtsmassage incl. een hoofdhuidmassage met kalmerende en hydraterende oliën.
Omdat de huid zomers altijd een goede hydratatie boost kan gebruiken sluiten we de behandeling af met het Hydra Marine masker om de huid diep te voeden en herstellen.
Na de behandeling wordt een oog en beschermende anti-aging dagcrème aangebracht die je huid beschermen tegen zowel UVA als UVB stralen én vrije radicalen!
Kortom een heerlijke ontspannende behandeling met als resultaat een optimale gehydrateerde frisse stevige huid tijdens de zomer!

Mocht u al weten welke behandeling uw voorkeur heeft dan kunt u dit bij het maken van de reservering alvast doorgeven. Anders maakt u uw keuze voor de behandeling bij binnenkomst. 

De kleine lettertjes:
Dit arrangement is 7 dagen per week te reserveren tot en met 30 september 2019 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
Vooraf reserveren is gewenst.
Gebruik van badjas en handdoeken zit niet in dit arrangement inbegrepen. U kunt uw badgoed bij ons huren of zelf meebrengen

 

Smashing Summer Arrangement.
Cadeautips
Thalgo Pink Sand Shower Scrub

Voor intense voeding en verfraaing van de huid,

Bekijk in onze winkel
Thalgo Dry Oil

Thalgo Dry Oil Is een fijne en lichte droge olie met een satijnen finish en is ideaal om de huid dagelijk te hydrateren.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Fragranced Body Mist

Thalgo Fragranced Body Mist is een body spray met een frisse geur die de huid verfrist, kalmeert en ontspant.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Nourishing Body Mist

Thalgo Nourishing Summer Body Mist is een body spray met een frisse geur die de huid verfrist, kalmeert en ontspant.

Bekijk in onze winkel