Exceptional Facial Treatment

  • Prijs: €115,00
  • Duur: 85 minuten

De Exceptional Facial Treatment is een zeer exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling. Erg geschikt voor de rijpere huid vanaf 40 jaar. Er worden verschillende revolutionaire anti-aging werkstoffen gebruikt zoals het Ultimate Time Solution serum en het Ultimate Time Solution masker.
Naast een uitgebreide reiniging, een peeling en een ontspannende massage die zorgt voor extreme ontspanning, zorgen de speciale ingredièˆnten voor een zichtbare verjeugdiging van de huid.

Al onze Beautybehandelingen zijn ook te reserveren zonder een bezoek aan de Sauna.
Voor een last minute reservering kunt u ook bellen: 023 5252425

Onze beautysalon is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur Duo behandelingen zijn mogelijk: uw wordt op hetzelfde tijdstip behandeld in dezelfde ruimte.

Exceptional Facial Treatment
Cadeautips
Kadobon Exceptional Treatment

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Sauna Kadobon 100 euro

Bekijk in onze winkel
Thalgo Ultimate Time Solution Cream

Met de Thalgo Ultimate Time Solution Cream introduceert Thalgo een nieuwe celregeneratie met zijn exclusief actief complex, Reverse Age.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Ultimate Time Solution Serum

Met de Thalgo Ultimate Time Solution Serum introduceert Thalgo een nieuwe celregeneratie met zijn exclusief actief complex, Reverse Age.

Bekijk in onze winkel