Cinq Mondes: Een waaier aan behandelingen en voorouderlijke tradities.

Scroll naar beneden voor onze Cinq Mondes gezichtsbehandelingen.

Sauna van Egmond kiest voor Cinq Mondes met de bedoeling u een unieke ervaring aan te bieden: gepassioneerd door massages, anti-aging gelaatsbehandelingen, aromatherapie en cosmetica reisde Jean-Louis Poiroux, de stichter van Cinq Mondes de hele planeet rond om overal de beste behandelingen te ontdekken. 

Cinq Mondes staat bij Sauna van Egmond ook voor een uniek aanbod aan luxueuze behandelingen volgens eeuwenoude tradities: kwalitatief, authentiek en volgens de juiste rituelen.
Met de Ko-Bi-Do behandelingen bieden wij een unieke ervaring met Oosterse massagetechnieken.

  Reserveren

   

  • DUO behandelingen mogelijk
  • 7 dagen per week van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Ook zonder sauna-entree mogelijk
  • Gun jezelf een gezichtsbehandeling

  Een ware diepreinigende behandeling, die de huid sublimeert en een "uitstraling" geeft volgens de Balinese schoonheidsrituelen. (25 min)

  38,00
  Meer informatie

  Een ware diepreinigende gezichtsbehandeling, die de huid sublimeert en "uitstraling" geeft volgens de Balinese schoonheidsrituelen. (55min)

  60,00
  Meer informatie

  Deze gezichtsbehandeling, die afkomstig is uit het Balinese ritueel, regenereert, en verkwikt de huid en doet haar stralen. (55 min)

  65,00
  Meer informatie

  Deze anti-rimpelbehandeling van Cinq Mondes, gecombineerd met een uniek anti-aging complex en geïnspireerd uit een voorouderlijk Japans ritueel 'Ko Bi Do', vormt een ware handmatige lifting van het gezicht. (55 min)

  65,00
  Meer informatie

  Deze global anti-aging facial treatment (gezichtsbehandeling) zorgt voor een handmatige lifting, geïnspireerd uit de Japanse massage 'KoBiDo', in combinatie met een masker met regenererende eigenschappen, diepgaand in op de rimpels, de stevigheid, de pigmentvlekjes en de uitstraling. (85 min)

  78,00
  Meer informatie