Anti-aging Global KoBiDo Facial Treatment

  • Prijs: €78,00
  • Duur: 85 minuten

De Global anti-aging Facial (gezichtsbehandeling) werkt met een handmatige lifting, geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse massage 'Ko Bi Do'. Door de lifting in combinatie met een masker met regenererende eigenschappen, gaat de behandeling diep in op de rimpels, de stevigheid, de pigmentvlekjes en de uitstraling. De Global Anti-Aging KoBiDo legt nadruk op de oogcontour, de mond, het decolleté en de armen. U hebt weer een zachte, gladde huid, een stralende teint en een perfect ontspannen geest.

Inhoud van de gezichtsbehandeling:
Openingsritueel, reiniging van het gelaat, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, uitgebreide gezichtsmassage: energetische stimulatie, anti-rimpelmassage, een lifting massage en energetische massage van de meridianen. Hierna volgt een speciaal masker en wordt er een elixer aangebracht met een Chinese massagemethode. Tot slot een dag- en oogverzorging en het Cinq Mondes afscheidsritueel.

Anti-aging Global KoBiDo Facial Treatment
Cadeautips
Kadobon Cinq Mondes Anti-aging Global KoBiDo

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel