Anti-aging KoBiDo Facial Treatment

  • Prijs: €65,00
  • Duur: 55 minuten

Deze anti-rimpel gezichtsbehandeling van Cinq Mondes, gecombineerd, met een uniek anti-aging complex en geïnspireerd op een voorouderlijk Japans ritueel 'Ko Bi Do', vormt een ware handmatige lifting van het gezicht. Dankzij zijn werking op het hele gezicht, de hals en het decolleté, hebt u weer een verkwikte, glad gestreken en opgevulde huid.

Inhoud van de Cinq Mondes behandeling:
Openingsritueel, uitgebreide reiniging van het gezicht met een peeling en het verwijderen van onzuiverheden of het epileren van de wenkbrauwen. Vervolgens een uitgebreide gezichtsmassage en een anti-rimpelmassage: een lifting massage met energetische stimulatie. Daarna volgt een masker en het aanbrengen van een Elixer met een Chinese massagemethode. Tot slot een dag- en oogverzorging en het Cinq Mondes afscheidsritueel.

Anti-aging KoBiDo Facial Treatment
Cadeautips
Cinq Mondes Rich Cream of Youth

Cinq Mondes Rich Cream of Youth is een crème tegen rimpels. De crème is gladstrijkend en opvullend.

Bekijk in onze winkel
Cinq Mondes Rich Serum of Youth

Cinq Mondes Rich Serum of Youth is een serum (oog- en lipcontour, uitdrukkingsrimpels) tegen rimpels, gladstrijkend en opvullend.

Bekijk in onze winkel
Kadobon Cinq Mondes Anti-aging KoBiDo

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel