Skin Perfection Facial - 5 Flowers Ritual

  • Prijs: €60,00
  • Duur: 55 minuten

Ware diep reinigende gezichtsbehandeling die de huid verzacht en "uitstraling" geeft volgens de Balinese schoonheidsrituelen. Profiteer volledig van de weldaden van de natuurlijke actieve bestanddelen van de 5 tropische bloemen en de natuurlijke fruitzuren (AHA's) voor een gezuiverde huid, een gladgestreken huidkorrel en een gesublimeerde teint.

Inhoud van de behandeling:
Openingsritueel, reiniging van het gezicht, peeling met zaden en bloemen, verwijderen van onzuiverheden, fruitzurenpeeling, epileren van de wenkbrauwen. Daarna wordt er een elixer aangebracht met een Chinese massagemethode met tot slot een dag- en oogverzorging. En afsluitend het Cinq Mondes afscheidsritueel.

Skin Perfection Facial - 5 Flowers Ritual
Cadeautips
Cinq Mondes Flowers Cleansing Mousse

De Cinq Mondes Flowers Cleansing Mousse verwijdert onzuiverheden, verstevigt de poriën en herstelt de glans van de huid.

Bekijk in onze winkel
Cinq Mondes Flowers Rain Tonic

De Cinq Mondes Flowers Rain Tonic herstelt onmiddellijk en geeft een glanzende gloed op het gezicht en de hals.

Bekijk in onze winkel
Kadobon Cinq Mondes Skin Perfection Facial - 5 Flowers Ritual

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Thalgo Silicium Lifting Correcting Eye Cream

Een deskundige verzorging voor een jongere blik, de Silicium Lifting Correcting Eye Cream voedt, verzacht en vult de rimpels, terwijl de oogcontouren gelift worden.

Bekijk in onze winkel