Sublime Facial - 5 Flowers Ritual

  • Prijs: €65,00
  • Duur: 55 minuten

Deze gezichtsbehandeling, geïnspireerd op Balinese rituelen, regenereert en verkwikt de huid en doet haar stralen. Dankzij de samenvoeging van extracten van vijf tropische bloemen en een actief bestanddeel voor de uitstraling: "Kombuchka®” wordt de huid gereinigd, gezuiverd en ziet de teint er stralend mooi uit. Een massage van het gezicht, de nek en de monnikskapspieren maken de ontspanning compleet.

Inhoud van de behandeling:
Na het openingsritueel volgt een reiniging en peeling van het gezicht, een uitgebreide hoofdhuid- en gezichtsmassage, inclusief energetische massage van de meridianen. Hierna volgt het masker en wordt er een elixer aangebracht met een Chinese massagemethode. Tot slot een dag en oogverzorging en het Cinq Mondes afscheidsritueel.

Sublime Facial - 5 Flowers Ritual
Cadeautips
Cinq Mondes Flowers Cleansing Mousse

De Cinq Mondes Flowers Cleansing Mousse verwijdert onzuiverheden, verstevigt de poriën en herstelt de glans van de huid.

Bekijk in onze winkel
Cinq Mondes 3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask

Cinq Mondes 3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask peelt het fyto-peeling masker met zijn geltextuur en zonder korrels.

Bekijk in onze winkel
Kadobon Cinq Mondes Sublime Facial - 5 Flowers Ritual

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Thalgo Silicium Lifting Correcting Eye Cream

Een deskundige verzorging voor een jongere blik, de Silicium Lifting Correcting Eye Cream voedt, verzacht en vult de rimpels, terwijl de oogcontouren gelift worden.

Bekijk in onze winkel