Combimassage - 50min

  • Prijs: €63,50
  • Duur: 50 minuten

De Bamboemassage is een diepe been en voetmassage met behulp van een bamboestok, ideaal voor sporters en mensen met een staand beroep.

Een combinatie van de bamboestok en de aanraking van de handen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van warme massageolie, zorgt ervoor dat de spanningen in de spieren verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam.

De spieren in de achterkant van uw benen en uw voeten worden met behulp van de bamboestok diep gemasseerd, hierdoor verdwijnen de afvalstoffen uit de spieren gemakkelijker .
Deze bamboemassage is zeer geschikt voor sporters of als u een staand beroep uitoefent.

De bamboemassage is niet geschikt als u spataderen heeft.


Bij de Thaise voetmassage worden de voeten met de handen gemasseerd en worden er drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.

De organen en lichaamsdelen van de mens staan in verbinding met een plaats op de voet, waardoor het na de Thaise voetmassage voelt alsof u een gehele lichaamsmassage heeft ondergaan.

Deze massage brengt het lichaam tot rust en voorziet de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie.

Al onze massages zijn ook te boeken zonder een bezoek te brengen aan de sauna.

Even heerlijk wegdromen tijdens een weldadige massage: Al onze masseurs zijn NGS gecertificeerd. De massagestudio is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur
Het is ook mogelijk om met 2 personen gelijkertijd gemasseerd te worden (niet in dezelfde ruimte).
 

Combimassage - 50min
Cadeautips
Sauna Kadobon 50 euro

Bekijk in onze winkel
Kadobon Combimassage - 50min

De combimassage bestaat uit de Bamboemassage en de Thaise voetmassage.

Bekijk in onze winkel