De eerste corrigerende oplossing voor het behandelen van onregelmatigheden.

Mceutic by Thalgo: Een corrigerende oplossing voor de huid, ontworpen voor het behandelen van onvolkomenheden en onregelmatigheden in het gelaat. De cocktail van 2 unieke patenten: Neo Skin en Mesolift Marin dringt dieper in de huid dan haalbaar is met reguliere producten. Hierdoor treedt een zichtbare verbetering op.

 

Mceutic by Thalgo zijn behandelingen die op de huidverbetering werken, Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen die echt iets aan hun huid willen laten doen en niet komen voor de ontspanning. Het is geschikt voor een acnehuid, huid met littekens, pigmentvlekken en anti-aging.

De peeling die gebruikt word haalt een paar laagjes van de opperhuid, hierna word de huid gedetoxed en krijgt het de juiste vitaminen en mineralen die deze huid nodig heeft. Doordat het bovenste laagje weg is kunnen deze werkstoffen heel goed hun werk doen op de diepere huidlagen.  na afloop kan de huid wat branderig aanvoelen en de huid word wat rood, er mag geen zonnebank na de behandeling worden gedaan.
 

 

  Reserveren

   

  • DUO behandelingen mogelijk
  • 7 dagen per week van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Ook zonder sauna-entree mogelijk
  • Gun jezelf een gezichtsbehandeling

  Mceutic by Thalgo: Een corrigerende oplossing voor de huid, ontworpen voor het behandelen van onvolkomenheden en onregelmatigheden in het gezicht.

  50,00
  Meer informatie

  Mceutic by Thalgo: Een corrigerende oplossing voor de huid, ontworpen voor het behandelen van onvolkomenheden en onregelmatigheden in het gezicht.

  85,00
  Meer informatie

  Een behandeling om de huid geheel te vernieuwen.
                                                                
  1ste corrigerende oplossing die de oorzaak van puistjes en onregelmatigheden aanpakt. Zodat een gladde mooie stralende huid verkregen wordt.
  Met gepatenteerd Marine Mesolift met 34 voedingsstoffen + hyaluronzuur + Nucleotide
  Resultaat:
  - Stimulatie van de celdeling
  - behoudt van een jeugdige huid
  - Verbetering van de huidkwaliteit
  - Vermindering van acne
  - Vermindering van littekens
  - Verfijning van de poriën en huidstructuur.


  De behandeling wordt afgesloten met masker dat de huid hydrateert, hersteld en stimuleert en vervolgens met een crème serum die de huid her balanceert.


   
  € 59,50 per persoon
   
  tijdsduur: 55 minuten
  normale prijs: € 85,- per persoon

  LET OP dit is een peeling op basis van zuren die de huid compleet vernieuwen. De behandeling is daarom alleen aan het eind van de sauna dag te reserveren of zonder sauna bezoek.

  59,50
  Meer informatie