Mceutic Radical Renovation Treatment

  • Prijs: €85,00
  • Duur: 55,-

Mceutic by Thalgo: Een corrigerende oplossing voor de huid, ontworpen voor het behandelen van onvolkomenheden en onregelmatigheden in het gelaat. Er treed een zichtbare verbetering op.
 

Gun uzelf een zachtere, gladdere en stralende huid met deze huidverbeterende MCeutic gezichtsbehandeling bestaande uit: huidanalyse, dubbele gezichtsreiniging en een diepwerkende peeling passend bij uw huid met een speciale cocktail van vitaminen en mineralen voor het verbeteren van uw huidtextuur. Hierna volgt een dermatologisch masker ter voorbereiding van het serum en er wordt afgesloten met een SPF 50 bescherming.
 

Mceutic behandelingen zijn behandelingen voor huidverbetering, het is geen ontspannende behandeling. Mceutic is geschikt voor een acnehuid, huid met littekens, pigmentvlekken en anti-aging.

De peeling die gebruikt word haalt een paar laagjes van de opperhuid, hierna word de huid gedetoxed en krijgt het de juiste vitaminen en mineralen die deze huid nodig heeft. Doordat het bovenste laagje weg is kunnen deze werkstoffen heel goed hun werk doen op de diepere huidlagen.

Na afloop kan de huid branderig aanvoelen en de huid word wat rood, er mag geen zonnebank na de behandeling worden gedaan.
 

Mceutic Radical Renovation Treatment
Cadeautips
Thalgo MCEUTIC Pro-Regulator Make Up Remover

Deze zeer krachtige crème, met de exclusieve lipofiele technoloigie, verwijdert de make-up en onzuiverheden.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Pro-Renewal Cleanser

Exfolieert en reinigt diepgaand de poriën. Maakt de huid gladder en verzacht onzuiverheden. Reinigt en verzorgt de huid volledig.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Normaliser Cream-Serum

Thalgo Normaliser Cream-Serum is een kruising tussen een hyper actief serum en een dagelijkse huidverzorging.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Resurfacer Cream-Serum

Thalgo Resurfacer Cream - Serum is een kruising tussen een hyper actief srum en een dagelijkse huidverzorging.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Detox Regenerator

De Detox Regenerator bevat 10,2% van het Mesolift Marine patent. Het behoudt de jeugdigheid van de huid en stimuleert de celstofwisseling.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Intensive Peel Treatment

De Thalgo Intensive Peel Treatment helpt onregelmatigheden in de huid te herstellen.

Bekijk in onze winkel
Thalgo MCEUTIC Sunscreen SPF50+

De Thalgo Sunscreen SPF50+ is uw UV beschermer met Sun'Ytol: een natuuriljk marine filter dat DNA beschermt + vijf biologische filters voor optimale zonbescherming.

Bekijk in onze winkel
Kadobon Sauna entree

Sauna entree voor 1 persoon.

Bekijk in onze winkel