SPA Beleving Les Pacific

  • Prijs: €87,50
  • Duur: 85 minuten

Stress, vermoeidheid, neerslachtigheid… Ontsnap naar een paradijs op aarde: Polynesië.

Onze beauty specialisten hebben zich laten inspireren door de Polynesische schoonheidsrituelen om de zoektocht naar totale ontspanning en welzijn te kunnen beantwoorden.

Onze schoonheidsspecialiste heet u welkom met een ontspannend voetenbad, met daarna een verkwikkende scrub op basis van zand, zout en kokosdoppen.

Vervolgens zorgt de stempelbehandeling met hot sand stempels voor absolute ontspanning.

Hierna volgt een lomi-lomi massage. Lomi Lomi massage is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Het ritueel wordt afgesloten met een bodywrap met een verzachtende, heerlijk naar kokos en vanille geurende lichaamsolie met een licht “shimmer” effect.
 

SPA Beleving Les Pacific
Cadeautips
Sauna Kadobon 100 euro

Deze Sauna Kadobon is 5 jaar geldig en uitsluitend te gebruiken bij Sauna van Egmond te Haarlem. 

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al 40 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Geen wonder, want kosten nog moeite werden in de loop der jaren gespaard om er een uiterst gastvrij oord te scheppen. Hier ademt nog de Bourgondische sfeer, warm en hartelijk in een groot en statig pand. 

Naast de zeer uitgebreide thermenfaciliteiten, waaronder verschillende saunacabines, een Romeins zwembad en het enige “Caldarium Maximus” van Nederland, kunt u ook terecht in de luxueuze beauty- en massagesalon, een maaltijd genieten in het gerenommeerde restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop. Kortom alle ingrediënten voor een complete dag ontspanning zijn aanwezig! 

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur Zondag van 10:00 tot 23:00 uur

Bekijk in onze winkel
Thalgo Polynesia Lagoon Water Bath Pebbles

Verzorgende badtabletten met een bruischende werking in uw eigen "thuiszee"

Bekijk in onze winkel