Joyaux Atlantique

  • Prijs: €87,50
  • Duur: 85 min

Een oase van welzijn voor lichaam en geest!
 
Thalgo heeft een nieuw Spa body ritueel geintroduceerd, geïnspireerd door gekleurde zandstranden van de Atlantische Oceaan.
Tijdens deze fantastische energiegevende behandeling wordt u gemasseerd  met bergkristallen van witte kwarts. 

Maak een reis naar de veelkleurige stranden van de Atlantische Oceaan: Een revitaliserende reis geïnspireerd op mariene lithotherapie met de kracht van deze mineralen. Laadt uw lichaam weer op met vitale energie.
 
De kracht van deze behandeling is gelegen in een buitengewoon stimulerende alg die afkomstig is uit het gebied ter hoogte van de Noord-Atlantische stranden .
Deze zorgvuldig gewonnen alg heeft de eigenschap de celdeling te stimuleren, het lichaam te revitaliseren en zo weer nieuwe energie te geven.

 
Tijdens deze behandeling worden de voeten gehuld in een Olivine-extract balsem, daarna is het genieten in een warm voetenbad. Vervolgens wordt het lichaam geheel gescrubd met de Pink Sand Scrub en onderga je de stimulerende massage met bergkristallen en eeuwenoude Afrikaanse technieken om het lichaam intensief te versterken en te stimuleren.
 
Tijdens deze massage worden ritmische massagegrepen gecombineerd met stimulerende zeldzame mineralen.Het lichaam wordt opgeladen en krijgt nieuwe energie!

 

Joyaux Atlantique
Cadeautips
Thalgo Pink Sand Shower Scrub

Voor intense voeding en verfraaing van de huid,

Bekijk in onze winkel
Thalgo Hydrating Dry Oil

Thalgo Dry Oil Is een fijne en lichte droge olie met een satijnen finish en is ideaal om de huid dagelijk te hydrateren.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Fragranced Body Mist

Thalgo Fragranced Body Mist is een body spray met een frisse geur die de huid verfrist, kalmeert en ontspant.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Indoceane Precious Milk Bath

Relaxende, ontspanning, waardevolle badmilk.

Bekijk in onze winkel