Terug naar overzicht
1 januari 2019

Maandmenu januari

Paddosoep (v)
Heldere bospaddenstoelen bouillon met een vleugje Franse Cognac.
€ 5,95

Januari Dream (biologisch)(v)
Echte winterse salade met biologische pastinaak en wortel, avocado, radijs en Granny Smith appel.
Met een zoete dressing van honing en sinaasappel.
Geserveerd met oerbrood en roomboter.
€ 14,95

Rollade van gerookte kip (voorgerecht)
De rollade wordt op oosterse wijze gelakt en op smaak gebracht met zoetpittige piri piri saus en sesamzaadjes .
Geserveerd op een bedje van taugé.
€ 10,75

Tartaar van Tonijn (voorgerecht)
Tartaar van Spaanse tonijn met een zoetpittige smaak door toevoeging van wasabi mayonnaise.
Geserveerd met een huisgemaakte sesam soepstengel
€ 11,95

Wilde Burger
Wildburger van hert en wild zwijn op een Italiaanse bol met een crème van kastanje champignons, wilde Classic tomaatjes en truffel mayonaise
€ 11,50

Hertenbiefstuk
Onze vaste wintertopper: in de pan gebakken hertenbiefstuk met rode wijnsaus, aardappelpuree en stoofpeer.
Geserveerd met een groene salade.
€ 22,50

Tiramisu (v)
Huisgemaakte tiramisu met een coulis van braam en framboos.
On top chocosnippers en amandelschaafsel
€ 8,25

Carménère Gran Reserva
Speciaal geselecteerd voor bij de wildgerechten: De Carménère van wijnhuis Luis Felipe Edwards is een verfijnde zachte rode wijn met een aangename kruidigheid en tannine.
€ 4,25 per glas,
€ 11,75 per karaf
€ 21,50 per fles

Chai Tea Latte
Chai Tea Latte is gemaakt van Darjeeling tea, vanille, verkwikkende specerijen en honing. Met opgeschuimde warme melk. Keuze uit de smaken Vanille of Rooibos.
€ 3,75