Silicium Super Lift Ritual

  • Prijs: €94,50
  • Duur: 85 minuten

Deze anti-aging DeLuxe facial is onze meest intensieve en resultaatgerichte facial. Het is een combinatie van de Anti-Aging Boost facial en de Classic facial. Erg geschikt voor de behandeling van lijntjes en rimpeltjes, de rijpere huid, ex-acnéhuid, vermoeide huid en rokershuid.

 

Inhoud: huidanalyse, reiniging, peeling, Energy Lift Massage, verwijderen van onzuiverheden, epileren en een keuze uit verven van de wimpers en wenkbrauwen; harsen van bovenlip en kin of een speciaalmasker.

Al onze beauty behandelingen zijn ook te boeken zonder een bezoek te brengen aan de sauna.
Het is ook mogelijk om met 2 personen op hetzelfde tijdstip behandeld te worden in dezelfde ruimte: even bijpraten met een vriendin tijdens een ontspannende gelaatsbehandeling of lichaamspakking.
 

Silicium Super Lift Ritual
Cadeautips
Kadobon Silicium Super Lift Ritual

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Sauna Kadobon 100 euro

Deze Sauna Kadobon is 5 jaar geldig en uitsluitend te gebruiken bij Sauna van Egmond te Haarlem. 

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al 40 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Geen wonder, want kosten nog moeite werden in de loop der jaren gespaard om er een uiterst gastvrij oord te scheppen. Hier ademt nog de Bourgondische sfeer, warm en hartelijk in een groot en statig pand. 

Naast de zeer uitgebreide thermenfaciliteiten, waaronder verschillende saunacabines, een Romeins zwembad en het enige “Caldarium Maximus” van Nederland, kunt u ook terecht in de luxueuze beauty- en massagesalon, een maaltijd genieten in het gerenommeerde restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop. Kortom alle ingrediënten voor een complete dag ontspanning zijn aanwezig! 

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur Zondag van 10:00 tot 23:00 uur

Bekijk in onze winkel