Aromamassage - 25min

  • Prijs: €39,00
  • Duur: 25 minuten

Wat is Aromamassage?
Bij aromamassage gebruik we amandelolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust, pure ontspanning dus. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.


Voor wie
Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

De behandeling
 Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. We laten bij deze massage de aroma’s het werk doen. Er word gewerkt met een warme olie.

De oliën
In overleg met de masseur word er een keuze gemaakt, u kunt kiezen uit:

Transition:
Deze samenstelling van etherische olie is heel mooi als je bijvoorbeeld in een periode zit waar het oude plaats aan het maken is voor het nieuwe.
bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, een nieuwe baan of carrière switch of aan het begin of eind van een (liefdes) relatie

De geursamenstelling bestaat uit:
Citroen, Bergamot Reggio, Himalayaceder, Harshingar, Lavendel Bulgarije, Roos en Kamperfoelie

Abundance:
Wanneer je dankbaar bent of iets te vieren hebt en overvloed wilt uitnodigen in je leven.

Adem is het leven, als je het leven niet omarmt en aanvaart dan kan er niets jouw kant op komen. Geloof en voel in iedere cel van je lichaam dat je het waard bent om al het goede van het leven te ontvangen. De geursamenstelling die jou kan helpen met jouw innerlijke gevoel van geluk en voldoening bestaat uit: Grapefruit, Jasmijn, Honing, Palmarosa, Anijs,
Kaneel, Kruidnagel, Frangipani en Citroen.

Acceptance:
Voor wanneer je wil accepteren dat je lichaam rust nodig heeft.
De samenstelling van deze etherische oliën helpen je te ontspannen wanneer je jouw emoties niet meer in de hand hebt, wanneer je teveel gespannen bent of zelfs al in die burn-out zit.
Deze geuren helpen je lichaam en geest te ontspannen wanneer je lichaam langdurig overbelast is en wanneer de stress en spanningen teveel zijn geworden. Acceptatie helpt je om de situatie in het grotere geheel te bekijken. Acceptatie werkt verzachtend als je je realiseert dat je willens en wetens tegen de stroom in blijft ploeteren. Wat het thema ook is, als je merkt dat het heel veel moeite kost om te bereiken wat je wilt, dan kun je je afvragen of je wel op de juiste weg bent.

De geursamenstelling die jou kan helpen bij de acceptatie bestaat uit:
Bergamot Reggio, Cananga, Hoblad, Groene Mandarijn, Kaneel, Patchouli en Jasmijn

Aromamassage - 25min
Cadeautips
Sauna Kadobon 40 euro

Bekijk in onze winkel
Kadobon Sauna entree

Sauna entree voor 1 persoon.

Bekijk in onze winkel