Aromamassage - 50 min

  • Prijs: €63,50
  • Duur: 50 minuten

Wat is Aromamassage?
Bij aromamassage gebruik we amandelolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust, pure ontspanning dus. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.


Voor wie
Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

De behandeling
 Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. We laten bij deze massage de aroma’s het werk doen. Er word gewerkt met een warme olie.

De oliën
In overleg met de masseur word er een keuze gemaakt, u kunt kiezen uit:
Lemongrass: de olie komt uit een grassoort en deze ruikt naar citroen. Hij maakt het hoofd helder en bevordert het concentratievermogen, tevens  is het een hulp bij het versterken van het onderhuids bindweefsel.
Den: een frisse en pittige olie uit de naalden van de grove den, de bekendste dennensoort in ons land. Den vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon. Tevens zuivert Den de huid en voorziet  deze van zuurstof.
Lavendel: de olie komt van het wel bekende plantje met de paarse bloemetjes.  De olie ie een rustgever en werkt ontspannend bij spierkrampen en verder heeft de olie licht verdovende eigenschappen.
 
 

Aromamassage - 50 min
Cadeautips
Sauna Kadobon 40 euro

Bekijk in onze winkel