"Beauty" met gezichtsbehandeling

  • Prijs: €127,50
  • Duur: Bepaal zelf uw aankomsttijd

Bij binnenkomst liggen de badjas en handdoeken voor u klaar. Na uw ontvangst door de gastvrouw onder het genot van een lekker welkomstdrankje met iets lekkers, kunt u de gehele dag gebruik maken van alle saunafaciliteiten.

Tijdens deze dag kunt u genieten van een uitgebreide lunch. Tevens staat gebruik van de supersnelbruiner op het programma. Daarnaast heeft u de keuze uit een gezichtsbehandeling "Classic Facial treatment" van 55 minuten of een volledige lichaamsmassage.

Inhoud:
• Ontvangst met een welkomstdrankje en iets lekkers
• Gebruik van badjas en handdoeken
• Gehele dag gebruik van alle thermenfaciliteiten
Heart Of The Ocean Facial Treatment (55 min)
• Uitgebreide lunch
• Gebruik van de supersnelbruiner


Voor de uitgebreide lunch heeft u de keuze uit een uitgebreide lunchkaart met meer dan 15 opties, waaronder een aantal vegetarische opties.

"Beauty" met gezichtsbehandeling
Cadeautips
Kadobon Arrangement "Beauty"

Keuze tussen een volledige massage of een complete gelaatsbehandeling. Deze kadobon is uitsluitend in te leveren bij Sauna van Egmond te Haarlem.

Bekijk in onze winkel
Sauna Kadobon 100 euro

Deze Sauna Kadobon is 5 jaar geldig en uitsluitend te gebruiken bij Sauna van Egmond te Haarlem. 

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al 40 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Geen wonder, want kosten nog moeite werden in de loop der jaren gespaard om er een uiterst gastvrij oord te scheppen. Hier ademt nog de Bourgondische sfeer, warm en hartelijk in een groot en statig pand. 

Naast de zeer uitgebreide thermenfaciliteiten, waaronder verschillende saunacabines, een Romeins zwembad en het enige “Caldarium Maximus” van Nederland, kunt u ook terecht in de luxueuze beauty- en massagesalon, een maaltijd genieten in het gerenommeerde restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop. Kortom alle ingrediënten voor een complete dag ontspanning zijn aanwezig! 

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur Zondag van 10:00 tot 23:00 uur

Bekijk in onze winkel