SPA Beleving Indoceane

  • Prijs: €87,50
  • Duur: 85 minuten

Ervaar complete rust en laat u verrassen op uw wereldreis naar het Oosten!

Stap voor stap mengen de mystieke en delicate geuren en kleuren van het Oosten zich met de rijkdom van de oceaan. Deze betoverende wereldreis doorkruist zeeën, oceanen en culturen. Dit ritueel bestaat uit 4 elementen:

We beginnen met een ontspannend voetenbad. Daarna volgt een zuiverende “Sweet & Savoury” bodyscrub met bruine rietsuiker, etherische oliën en zeezout.

Het derde ritueel is een diepwerkende Indiase massage: Deze unieke vitale ontspannende massage is gebaseerd op de Oosterse massagemethode. Vier traditionele methodes worden gebruikt om de geest te kalmeren en het lichaam een energieboost te laten ervaren.

De behandeling wordt afgerond met een, op Chinese ontspanningstechnieken geïnspireerde, “Sublime bodywrap “
 

SPA Beleving Indoceane
Cadeautips
Kadobon SPA Beleving Indoceane


Bekijk in onze winkel
Sauna Kadobon 100 euro

Deze Sauna Kadobon is 5 jaar geldig en uitsluitend te gebruiken bij Sauna van Egmond te Haarlem. 

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al 40 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Geen wonder, want kosten nog moeite werden in de loop der jaren gespaard om er een uiterst gastvrij oord te scheppen. Hier ademt nog de Bourgondische sfeer, warm en hartelijk in een groot en statig pand. 

Naast de zeer uitgebreide thermenfaciliteiten, waaronder verschillende saunacabines, een Romeins zwembad en het enige “Caldarium Maximus” van Nederland, kunt u ook terecht in de luxueuze beauty- en massagesalon, een maaltijd genieten in het gerenommeerde restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop. Kortom alle ingrediënten voor een complete dag ontspanning zijn aanwezig! 

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur Zondag van 10:00 tot 23:00 uur

Bekijk in onze winkel