Collagen Smooth Facial

  • Prijs: €42,95
  • Duur: 25 minuten

Energy Lift is een prachtige anti-aging techniek. Een deep-tissue massage, die de gelaatsspieren met herhaalde en vlugge manuele stimulaties hun oorspronkelijke toniciteit laat herstellen.
Daardoor herwinnen de spieren weer de natuurlijke eigenschappen: elasticiteit, soepelheid en tonus. Deze techniek stimuleert de doorbloeding en spoort de huid aan om zelf collageen aan te maken; verklevingen worden aangepakt. Het resultaat is als een natuurlijke facelift; een geactiveerde huid die verzorgingsproducten sneller opneemt.

In kuurverband helpt de Energy Lift Massage rimpels zachter te maken en vermindert het een vermoeide uitstraling. Het resultaat geeft een mooiere huidteint en huidconditie.


Al onze beauty behandelingen zijn ook te boeken zonder een bezoek te brengen aan de sauna.
Het is ook mogelijk om met 2 personen op hetzelfde tijdstip behandeld te worden in dezelfde ruimte: even bijpraten met een vriendin tijdens een ontspannende gelaatsbehandeling of lichaamspakking.

Kijk ook eens bij:
- Facial Treatments
- Body Treatments
- Massages
- Pedicure
Manicure
- Epileren, Verven en Harsen

Collagen Smooth Facial
Cadeautips
Kadobon Collagen Smooth Ritual

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Sauna Kadobon 30 euro

Bekijk in onze winkel
Thalgo Silicium Cream

De rijke en romige textuur vult rimpels, voedt en verstevigd de huid.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Silicium Lift Lifting en Firming Eye Cream

Een deskundige verzorging voor een jongere blik, de Silicium Lifting Correcting Eye Cream voedt, verzacht en vult de rimpels, terwijl de oogcontouren gelift worden.

Bekijk in onze winkel
Kadobon Sauna entree

Sauna entree voor 1 persoon

Bekijk in onze winkel