Hyaluronic Filler Ritual

  • Prijs: €69,95
  • Duur: 55 minuten

Energy Lift is een deep-tissue massage die de volledige gelaatsspieren met herhaalde en vlugge manuele stimulaties onderwerpt om hun oorspronkelijke toniciteit te herstellen.

De Energy Lift Massage stimuleert de metabolisme van de huid. Daardoor herwinnen de spieren weer de natuurlijke eigenschappen: elasticiteit, soepelheid en tonus.

Met trots voegen wij de nieuwste techniek van anti-aging aan ons assortiment toe; de revolutionaire natuurlijke facelift.

Door middel van stevige grepen worden de dieper gelegen huiddelen van de gelaatshuid gemasseerd. Deze techniek stimuleert de doorbloeding en spoort de huid aan huid om zelf collageen aan te maken; verklevingen worden aangepakt. Het resultaat is een geactiveerde huid die verzorgingsproducten sneller opneemt.

In kuurverband helpt de Energy Lift Massage rimpels zachter te maken en vermindert het een vermoeide uitstraling. Het resultaat geeft een mooiere huidteint en huidconditie.


Na de huidanalyse volgt een reiniging en een peeling opvolgend de Energy Lift Dermastim Massage en afsluitend het Hyaluronic Filler Gelmasker.

Al onze beauty behandelingen zijn ook te boeken zonder een bezoek te brengen aan de sauna.
Het is ook mogelijk om met 2 personen op hetzelfde tijdstip behandeld te worden in dezelfde ruimte: even bijpraten met een vriendin tijdens een ontspannende gelaatsbehandeling of lichaamspakking.

Hyaluronic Filler Ritual
Cadeautips
Kadobon Hyaluronic Filler Ritual

Deze sauna kadobon is 5 jaar geldig en in te leveren bij Sauna van Egmond, de behandeling is ook zonder Sauna-entree mogelijk

Bekijk in onze winkel
Kadobon Sauna entree

Sauna entree voor 1 persoon.

Bekijk in onze winkel
Thalgo Collagen Creme wordt Energising Anti-Pollution Gel-Cream

Elke dag wordt de huid frisser en stralender.

Bekijk in onze winkel