Zwangerschapsmassage - 50 min

  • Prijs: €67,50
  • Duur: 50 minuten

Zwangerschapsmassage bij Thermen Beauty Sauna van Egmond zowel met als zonder saunabezoek te reserveren

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie, ook van de baby. De zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat het lichaam even helemaal tot rust komt.
Deze massage is te boeken vanaf 14 weken zwangerschap.

De voordelen van een Zwangerschapsmassage
Tijdens zwangerschap kan men last hebben van allerlei kwaaltjes. Vermoeidheid, minder of minder goed slapen, rugpijn, nekpijn of last van de bekken, onrustige benen, spataderen, het vasthouden van vocht, veranderende hormonen en angst voor de bevalling; het zorgt allemaal voor stress in het lichaam.

Een Zwangerschapsmassage kunt u hierbij helpen! Door de massage ervaart men de zwangerschap bewuster, u voelt de signalen die uw lichaam afgeeft beter en u voelt zich rustiger. Hierdoor kunt u zich makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een Zwangerschapsmassage ondergaan, beter slapen en minder last hebben van rugpijn. De massage vermindert stress, werkt kalmerend en zorgt voor minder complicaties tijdens de zwangerschap.

Speciale massagetafel
Sauna van Egmond beschikt over een speciale massagetafel met uitsparing waarop u als zwangere vrouw heerlijk op uw buik kunt liggen. Een speciale band zorgt ervoor dat uw buik wordt ondersteund.

Ook heeft deze tafel een uitsparing voor de borsten, erg prettig wanneer deze door de zwangerschap gevoelig zijn. De uitsparingen maken de tafel ook geschikt bij borstproblemen en protheses. Deze “Prenatal” massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

U kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf 14 weken zwangerschap, tot en met de laatste dag van uw zwangerschap. Heeft u een medische klacht, overleg dan eerst met uw arts. Meld deze medische klachten vooraf bij ons.

Een zwangerschapsmassage bevat het masseren van rug, nek, schouders, achterkant van de benen en armen.

Zwangerschapsmassage - 50 min
Cadeautips
Kadobon Zwangerschapsmassage - 50min

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie, ook van de baby.

Bekijk in onze winkel