Voetmassage vind haar basis in een oude geneeswijzen uit Thailand en India. De voet weerspiegelt de conditie van het lichaam en van de emotie.

In de voeten zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten, spieren.

Door zorgvuldig gedoseerde druk uit te oefenen, wordt het lichaam uitgenodigd zichzelf te genezen. Daarnaast is een voetmassage echt heel erg ontspannend. Je voeten gebruik je de hele dag door en kunnen vaak best een beetje aandacht gebruiken. Deze massage is dan ook zeer geschikt voor mensen met een staand beroep of mensen die gedurende de dag grote afstanden lopen.

Tijdens de Thaise voetmassage maakt de massage specialist gebruik van een stokje waarbij de bloedsomloop van de voeten extra wordt gestimuleerd.
Indien u liever de gehele benen wilt laten masseren is dit ook mogelijk. Dan raden wij de bamboemassage aan waarbij de voeten ook niet vergeten worden.

Al onze masseurs zijn in het bezit van het N.G.S. massage diploma. De massagestudio is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. Massages zijn zowel online, als telefonisch te reserveren en ook mogelijk zonder sauna-entrée.

Klik hier voor een overzicht van alle massages

Reserveren

De voeten worden met de handen gemasseerd en worden er drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.

36,00
Meer informatie
Partners